Főoldal > Cikkek > Hírek, érdekességek > Videó - A legmeghatóbb reklám egy kisfiú hálájáról - Szülők Lapja

Videó - A legmeghatóbb reklám egy kisfiú hálájáról


Alig egy hét alatt már több mint 5.000.000-an nézték meg ezt a reklámot, ami még a legkeményebb embereket is megkönnyezteti... Gyönyörű videó egy kisfiú és jótevője életéről...

Szerző: Szülők lapja
2013-09-18
Forrás: Szülők lapja
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Egy thaiföldi telekommunikációs cég reklámja már milliók szemébe csalt könnyeket. Szívmelengetően meséli el, hogyan hálálja meg egy kisfiú az önzetlen segítséget, melyet egy idegentől kapott.

Így kezdődött...
A reklámfilm egy olyan történetet mesél el, melyben egy kisfiút a boltos lopáson ér. Kirángatja a boltból a kis tolvajt és elveszi tőle a gyógyszereket, amiket beteg édesanyja számára lopott.
 
A hangos kiabálásra figyelmes lesz egy utcai ételárus és a megkárosított boltosnak kifizeti a gyógyszerek árát. A kisfiú szégyenlősen, lehajtott fejjel álldogál ismeretlen jótevője előtt, aki a gyógyszerek mellé még egy tál meleg levest is ad a kis „tolvajnak”.

30 évvel később...
A történet 30 évvel később folytatódik az ismeretlen jótevővel, aki még mindig ételt árul a lányával az utcán és a szegényeknek is jut egy-egy tányérral. Majd hirtelen összeesik, és kórházba kerül.
 
A lánnyal közli az orvos, hogy az édesapját meg kell műteni és átadja a kezelésről szóló számlát. Az ételárus lánya magába roskadva sír, hisz az összeget látva tudja, hogy nincs ennyi pénzük, és el kell adni az üzletüket, hogy az orvosi számlákat fizetni tudják.
 
Az elkeseredett lány apja betegágyánál, kezét szorongatva egy levelet talál. A levélben az áll, hogy édesapja orvosi számlája fizetve lett 30 évvel ezelőtt 3 doboz fájdalomcsillapítóval és egy adag zöldséglevessel.
 
És a lánynak eszébe jut a kis „tolvaj” aki a mamájának lopott gyógyszert és mára orvos lett belőle.
 
 


Címkék: könny, megható, hála, kisfiú, lány, orvos

vonal

[x] hirdetés

hirdetés

Tündéri versek és mondókák a baba öltöztetéséhez, fürdetéséhez, játékhoz, altatáshoz
Kattints ide >>

vonal

[x] hirdetés

OLVASD EL EZT IS!

Kislányt szerettek volna, de 12 fiuk született

11 fiúgyermek után úgy döntöttek, hogy megpróbálkoznak még egy gyerekkel abban a reményben, hogy talán végre kislányuk születik. Augusztus 4-én megszületett 12. gyermekük, Tucker, aki szintén fiú lett. Így most már 12 fiúgyermek boldog szülei.

tovább a cikkre
A fotó, amitől megszakadt a szülők szíve

Anne Belanger, meglátva a másodikos fia osztályképét, szomorúan rakta vissza a képet a borítékba.

tovább a cikkre
Aludj, baba, aludjál... - iszonyú titok, döbbenetes valóság

Számtalan szívet szorongató kép kering nap mint nap a hírportálokon, blogokon és közösségi oldalakon koldusokról, akiknek ölében egy kisbaba, vagy kisgyerek alszik. Kevés ennél szomorúbb látvány van, s sokan nyilván épp a gyermek jelenléte miatt adnak alamizsnát a szegény anyának. De van itt egy nagy kérdés? Vajon miért alszik MINDIG a baba? A válasz egyszerre megdöbbentő és felháborító...

tovább a cikkre
Háromszáz taxis mentett meg egy kismamát és egy újszülöttet

Háromszáz taxis világított meg autói fényszóróival egy felszállópályát egy mentőrepülőnek Peruban. Az eset Contamana városánál történt, amelynek kis repülőtere nem alkalmas éjszakai fel- és leszállásra.
(képünk illusztráció)

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

Legnépszerűbb

Recept ajánlatunk

Spenót burgonyával - banánnal édesítve

Spenót burgonyával - banánnal édesítve

Főzelékek >>
6 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: 100 gr tisztított spenótlevél 50 gr burgonya 15 gr banán 1 tk olaj

Recept:

A megpucolt, kockákra vágott burgonyát kb. 15-20 percig pároljuk annyi vízben, ami éppen elfedi. A spenót szárait leszedjük, a leveleket egyesével lemossuk, majd forró vízben 4-5 percig főzzük. Miután leszűrtük, hideg vízzel lehűtjük. A banánt karikákra vágju(...) tovább a teljes recepthez...


Rovatok

Cikkek témái

Szolgáltatások

Terhesség hétről-hétreBaba fejlődéseGaléria   /   Videótár

Terhesség hétről hétre 

Nyereményjáték   /   Szakértők   /      Webáruház

Horoszkópok
Baba horoszkóp
Szülő horoszkóp
Szerelmi horoszkóp

Keresők
Névkereső babáknak
Receptkereső babáknak
Orvoskereső
Gyermekorvosi ügyeletek
Orvosi szótár
Baba-mama katalógus

rssRSS hírcsatorna

Kalkulátorok
Ezt olvastad már? [x]
vissza vissza