Videó - A legmeghatóbb reklám egy kisfiú hálájáról

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Alig egy hét alatt már több mint 5.000.000-an nézték meg ezt a reklámot, ami még a legkeményebb embereket is megkönnyezteti... Gyönyörű videó egy kisfiú és jótevője életéről...
Egy thaiföldi telekommunikációs cég reklámja már milliók szemébe csalt könnyeket. Szívmelengetően meséli el, hogyan hálálja meg egy kisfiú az önzetlen segítséget, melyet egy idegentől kapott.

Így kezdődött...
A reklámfilm egy olyan történetet mesél el, melyben egy kisfiút a boltos lopáson ér. Kirángatja a boltból a kis tolvajt és elveszi tőle a gyógyszereket, amiket beteg édesanyja számára lopott.
 
A hangos kiabálásra figyelmes lesz egy utcai ételárus és a megkárosított boltosnak kifizeti a gyógyszerek árát. A kisfiú szégyenlősen, lehajtott fejjel álldogál ismeretlen jótevője előtt, aki a gyógyszerek mellé még egy tál meleg levest is ad a kis „tolvajnak”.

30 évvel később...
A történet 30 évvel később folytatódik az ismeretlen jótevővel, aki még mindig ételt árul a lányával az utcán és a szegényeknek is jut egy-egy tányérral. Majd hirtelen összeesik, és kórházba kerül.
 
A lánnyal közli az orvos, hogy az édesapját meg kell műteni és átadja a kezelésről szóló számlát. Az ételárus lánya magába roskadva sír, hisz az összeget látva tudja, hogy nincs ennyi pénzük, és el kell adni az üzletüket, hogy az orvosi számlákat fizetni tudják.
 
Az elkeseredett lány apja betegágyánál, kezét szorongatva egy levelet talál. A levélben az áll, hogy édesapja orvosi számlája fizetve lett 30 évvel ezelőtt 3 doboz fájdalomcsillapítóval és egy adag zöldséglevessel.
 
És a lánynak eszébe jut a kis „tolvaj” aki a mamájának lopott gyógyszert és mára orvos lett belőle.
 
 




<
 


Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2013.09.18