Főoldal > Cikkek > Hírek, érdekességek > Meztelenül kiszökött és az utcán kóborolt a 3 éves kisfiú, amíg a nagypapája tévét nézett Dunakeszin - Szülők Lapja

Meztelenül kiszökött és az utcán kóborolt a 3 éves kisfiú, amíg a nagypapája tévét nézett Dunakeszin

Szülőklapja képKülönös, ám szerencsésen végződött szökéssel volt dolga a minap a rendőrségnek - egy 3 éves kisfiút vittek vissza a családjához, miután észrevették, hogy meztelenül kóborol az utcán Dunakeszin.

Szerző: Szülők lapja
2021-07-13
Forrás: Szülők lapja
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Különös, ám szerencsésen végződött szökéssel volt dolga a minap a rendőrségnek - egy 3 éves kisfiút vittek vissza a családjához, miután észrevették, hogy meztelenül kóborol az utcán.

Az esetről a Magyar Rendőrség hivatalos Facebook-oldalán számoltak be: mint kiderült, egy járókelőnek tűnt fel július 9-én délelőtt, hogy egy kisfiú meztelenül sétálgat Dunakeszin. Mivel vele nem állt szóba a kisfiú, ezért hívta a rendőrséget.


(illusztráció)

A rendőrökkel szóba állt
Szerencsére a kiérkező járőrpár női tagjával a kisfiú - aki akkorra már kapott valakitől egy pólót is, hogy ne legyen meztelen - barátságosabb volt, készségesen elmondta neki, mi a neve és azt is, hogy bölcsődés, de azt már nem tudta, hogy hívják a szüleit és a lakcímükre sem emlékezett.

Ezért a rendőrök elvitték az ügyeletes bölcsődébe, ahol az intézményvezető segítségével megtudták, ki is a rejtélyes kisfiú, így a következő útjuk a gyerek édesanyjához vezetett. Ő elmondta nekik, hogy a kicsi felügyeletével a nagypapát bízták meg, aki azonban a lánya telefonhívásáig nem is tudta, hogy unokája eltűnt, mivel teljesen belemerült a tévénézésbe.

Vizsgálják a nagypapa felelősségét
A kisfiút végül az ideiglenes egyenruhás felügyelet után épen és egészségesen hazavitték, a 66 éves nagypapa esetleges büntetőjogi felelősségét a Dunakeszi Rendőrkapitányság vizsgálja, írták a Facebook-posztban.

Néhány napja egy másik kisfiú is a rendőrség érdeklődésének középpontjába került: az 5 éves Noel a segélyhívót tárcsázta, miután anyukája rosszul lett. A további részleteket ebben a cikkünkben olvashatod el »

Forrás: Facebook/Magyar Rendőrség
Fotó: Pixabay (illusztráció!)

Címkék: meztelen, kisgyerek, elszökött, dunakeszi, rendőrség

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*

OLVASD EL EZT IS!

5 éves kisfiú tárcsázta a mentőket, mert az anyukája rosszul lett - A rendőrség tette közzé a hangfelvételt
5 éves kisfiú tárcsázta a mentőket, mert az anyukája rosszul lett - A rendőrség tette közzé a hangfelvételt

Igazi lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot az az hőgyészi öt- és féléves kisfiú, aki néhány nappal ezelőtt egyedül tárcsázta a segélyhívót, mert az anyukája rosszul lett.

tovább a cikkre
Vízbe fulladt egy 7 éves kisfiú a karcagi strandon - A szülei a gyerekmedencében hagyták, onnan szökött át a gyógymedencébe
Vízbe fulladt egy 7 éves kisfiú a karcagi strandon - A szülei a gyerekmedencében hagyták, onnan szökött át a gyógymedencébe

Egy hétéves kisfiú fulladt a gyógymedencébe a karcagi strandon a hétvégén, bár próbálták újraéleszteni, de sajnos hiába.

tovább a cikkre
Megsérült egy 4 hónapos csecsemő, miután egy férfi kockakővel bedobta a 8E-busz ablakát Budapesten
Megsérült egy 4 hónapos csecsemő, miután egy férfi kockakővel bedobta a 8E-busz ablakát Budapesten

Egy négyhónapos csecsemő megsérült, miután egy férfi kockakővel bedobta egy busz ablakát Budapesten. A férfit, aki már többször dobált meg buszokat, elkapták.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

Legnépszerűbb

Videók

Recept ajánlatunk

Májkrém

Májkrém

Uzsonnakrémek kenyérre >>
9 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: Csirkemáj Margarin

Recept:

A megfőzött, szitán áttört májat margarinnal habosra keverjük. Kenyérre kenve falatonként adható a már rágni tudó, darabos ételt evő csecsemőnek.

(...) tovább a teljes recepthez...


Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

hirdetés

[x] hirdetés

Legfrissebb szakértői válasz

Pásztor Klára

Pásztor Klára

Jogviták megoldásai - Bírósági perek kiváltása (családjog-betegjog-ingatlan és kártérítések vitái)

tovább a szakértőhöz >>

Igazságügyi mediátor felkérése egyszerű szabályok mentén!

Nagyön örülök, hogy a párkapcsolata válságában legalább személyem kiválasztásában egyet tudnak érteni! Ez jó hír Önöknek!

Bejelentkezésre a névjegyemen látható telefonon 06-305-992-842 van mód napközben!


Reálmediátor tevékenység (RM) a Felek közötti vita bírósági per kiváltásával történő megoldása! Sokezer ügyféltalálkozó nyomán dolgoztuk ki.Eredménye a válások körüli egyezségek.

Nem szívesen írok árakat, de a tájékoztatás és kérdése fontos nekem!


Mediáció esetében óvakodni érdemes az alacsony munkadíjtól a hírdetésekben - mert az bizonytalanságról, rutintalanságról, részképzettségről árulkodik.


Egy válás mediációja, a bírósági vagyonmegosztás kiváltása munkaigényes és felkészültséget igénylő igazságügyi mediátori feladat!


Tudom pontosabbra gondolt ezért jelzem, hogy egy reálmediátori találkozó és feldolgozó alkalom általában 75.000Ft-90.000Ft közé esik.
Időben ez 3-4 órát jelent a szükséges írásos nyilatkozatokkal, külön rövid kaukusz ülésekkel.


Vesse össze a vagyonmegosztási perek akár több millió forintos több évre terjedő költségével a láthatja a bírósági per kiváltása reálmediátorral olcsóbb, időtakarékosabb!

Ezt olvastad már? [x]
Betegségek

Izzadás okai és kezelése: Miért fontos a szervezetnek az izzadás? Mit tehetsz kóros izzadás ellen?

vissza vissza