Nézd, milyen ügyes a kis Zente! - Húsvét alkalmából locsolóverssel köszöntött minden hölgyet az SMA-s kisfiú

Szülők lapja

Húsvét

Szülők lapja


Nézd, milyen ügyes a kis Zente! - Húsvét alkalmából locsolóverssel köszöntött minden hölgyet az SMA-s kisfiú Zente hatalmas fejlődésen ment át, amióta megkapta a génterápiás kezelést, édesanyja pedig időről időre megosztja a Facebookon, hogy mi a helyzet az SMA-s kisfiúval. Zente hatalmas fejlődésen ment át, amióta megkapta a génterápiás kezelést, édesanyja pedig időről időre megosztja a Facebookon, hogy mi a helyzet az SMA-s kisfiúval.

A gerincvelő eredetű izomsorvadással küzdő Zentéért annak idején az egész ország összefogott, így sikerült hozzájutnia 2019 októberében az akkor 700 millió forintnyi összegbe kerülő Zolgensma kezeléshez. Azóta pedig édesanyja rendszeresen tájékoztatja a kisfiú állapota iránt érdeklődőket arról, milyen mérföldköveken van túl Zente a terápiának köszönhetően.

Nézd, milyen ügyes a kis Zente! - Húsvét alkalmából locsolóverssel köszöntött minden hölgyet az SMA-s kisfiú

Megtudtuk, mikor Zentének sikerült bicikliznie egy speciális járgánnyal, majd egy évvel a kezelés után pár lépést is meg tudott tenni segítséggel. De azt is megmutatta a Facebook-posztokban, hogy milyen vízi kezelésekre jár a kisfiú, hogy erősödjenek az izmai, február 28-án pedig, Zente 5 éves születésnapján tündéri fotókkal köszöntötte őt a közösségi oldalon.

Most, húsvét alkalmával Zente egy locsolóverssel rukkolt elő - ráadásul nem is akárhogyan: ünneplőbe öltözve, néhány lépést önállóan megtéve a kamera felé mondta el a több versszakos verset.

Nézd meg a videót te is:



Forrás: Facebook/Zente SMA 1 Tiny Hero - Stronger than SMA

Szülők lapja

Húsvét

Szülők lapja


2023.04.11