Így mentette meg a fulladástól az apuka az egyéves kisfiát, aki a kerti medencébe csúszott - A kamera mindent rögzített

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Így mentette meg a fulladástól az apuka az egyéves kisfiát, aki a kerti medencébe csúszott - A kamera mindent rögzített A most következő felvétel tanúsága szerint csak az édesapa lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt valami végzetes az egyéves kisfiával. Az ember csak egy pillanatra fordul el, máris megvan a baj - ezt sokszor tapasztaljuk ezt szülőként. Különösen igaz ez nyáron, amikor a jó időben a gyerekek többet vannak kint vagy a strandon, és nekünk folyamatosan résen kell lenni, hogy ne történjen baj.

A most következő felvétel tanúsága szerint csak az édesapa lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt valami végzetes az egyéves kisfiával. A biztonsági kamera felvételén jól látható, hogy bár a kis Cole mentőmellényt viselt, úgy gondolta, jobb tőle megszabadulni, mielőtt csatlakozik nővéréhez a kerti medencében.

Így mentette meg a fulladástól az apuka az egyéves kisfiát, aki a kerti medencébe csúszott - A kamera mindent rögzített

Levette hát a mellényt, odatipegett a medencéhez és egy pillanattal később már bele is csúszott a vízbe, amiben kis termeténél fogva rögtön elmerült. Szerencsére a közelben lévő apuka felfigyelt a kislány kiabálására a vízben, rögtön odaugrott és kihúzta a megszeppent kisfiát a medencéből.

Az apuka tűzoltóként dolgozik
Az édesapa, Zachary Petite egyébként a kalifornia Hemet városában tűzoltóként dolgozik, így tudta, mit csináljon. Mint a CNN-nek elmondta, csak másodpercekkel korábban fordított hátat a medencének, és ahogy visszafordult, még látta, hogy fia elsüllyed, ezért rögtön akcióba lendült.



Azt is hozzátette, ez az eset intő jel lehet minden családnak, hogy amennyire tudják, tegyék biztonságossá a medencét - például legyen rajta kapu, gyerekbiztonsági zár, és kapuriasztó, ami rögtön jelez, ha bárki kinyitja. Ő már meg is tette ezeket az óvintézkedéseket.

Olvasd el ezt is!
A fuldoklás egy drámaian csendes esemény: 10 jel, ami arra utal, hogy valaki az életéért küzd a vízben »


Forrás: Youtube, CNN

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2023.05.23