Alig 450 grammal, a 26. hétre született a kislány - Minden nap megküzdött az életéért a kis korababa

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Alig 450 grammal, a 26. hétre született a kislány - Minden nap megküzdött az életéért a kis korababa 14 héttel korábban, a 26. hétre született meg a kislány, és még az 500 grammot sem érte el, amikor az inkubátorba került. De bármilyen törékenynek is tűnt, a szülei tudták, hogy igazi kis harcos, aki sosem fogja feladni. 14 héttel korábban, a 26. hétre született meg a kislány, és még az 500 grammot sem érte el (mindössze 1 fontot, azaz 456 grammot nyomott), amikor az inkubátorba került. De bármilyen törékenynek is tűnt, a szülei tudták, hogy igazi kis harcos amazon, aki sosem fogja feladni.

Édesanyja a megszületése után 11 nappal később vehette először karjaiba a kis Tru-t, apukájának pedig további heteket kellett várnia az első öleléssel - ekkor a kis korababa alig volt nagyobb, mint a férfi tenyere.

Alig 450 grammal, a 26. hétre született a kislány - Igazi csoda, hogy életben maradt

Szülei, amikor csak tehették, a pici mellett töltötték az idejüket, Tru végül 2,5 hónap után hagyhatta el az inkubátort, és került babaágyba. 123 napos korában újabb mérföldkőhöz érkezett: átment a babaülés-teszten, azaz elég nagy volt már ahhoz, hogy autóval biztonságosan lehessen szállítani.

Olvasd el ezt is!
10 előtte-utána fotó, ami bizonyítja, igazi harcosok a koraszülött babák »


Sok betegséget leküzdött
A hazaút azonban még váratott magára, a koraszülött csöppség szervezetének több komplikációval és betegséggel is meg kellett küzdenie, egyebek közt szepszissel, krónikus tüdőgyulladással, különféle fertőzésekkel, a kezelések alatt pedig 7 alkalommal volt szüksége vértranszfúzióra.

Közel 5 hónapot töltött kórházban
Ám Tru varázslatos módon minden bajt leküzdött, és 4,5 hónappal a születése után végre hazatérhetett szüleivel, akik mérhetetlenül büszkék rá és minden nap hálát adnak azért, hogy velük lehet.

Nézd meg a szívmelengető videót a kis Tru küzdelméről és győzelméről:



Forrás: Facebook/Sassy

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2022.06.28