Ingyenes családi baba-mama program: Maminbaba találkozó a Városligetben!

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Ingyenes családi baba-mama program: Maminbaba találkozó a Városligetben!

Már 11 éve minden júniusban eljön az a szombati nap, amikor a Városliget Széchenyi fürdő melletti területet fiatal családok népesítik be. Idén június 8-án tartják meg a Maminbaba Városligeti Bulit, ami a kisbabás anyukák egyik legkedveltebb szabadtéri programja, és ahol a babahordozásé és a táncé a főszerep!


A Maminbaba nagyszabású ingyenes rendezvényén az ország minden pontjáról érkeznek a családok a Városligetbe. Az esemény fő eleme az 1 órás szabadtéri latin-fitnesz, ami 10:30-kor kezdődik. Előtte babahordozókat próbálhatnak a résztvevők, sőt, díjmentesen ki is kölcsönözhetik azokat a tánc idejére.
A szervezők szakszerűen fel is kötik a babákat az anyukák vagy apukák hátára, hogy mindkettőjüknek biztonságos és kellemes legyen a hordozós, táncos szórakozás.
A táncos fő program után piknikezhetnek, beszélgethetnek a családok.

 

A legfontosabb tudnivalók:
 

Hol? A Városligetben - a Széchenyi fürdő, a Városligeti tó és az Állatkerti sétány közötti füves-fás, árnyékos terület, a bazársor mögött.

Mikor? Június 8-án délelőtt, maga az óra 10:30-kor kezdődik, de mindenképpen érdemes korábban érkezni, hogy legyen idő kényelmesen feltenni a babákat a hordozókba, amihez szakszerű segítséget is kapsz.

Mi az a Maminbaba? A Maminbaba - Hordozós latin fitness egy latin tánc alapú mozgásforma, amit az ország számos településen elérhetnek az anyukák. A Maminbaba óra alatt a babák anatómiailag is biztonságos babahordozóban, vagy pocakban ringatóznak a legkedveltebb slágerekre, míg anyukájuk tánc közben edz, bulizik és feltöltődik.

Mi van, ha nincs még hordozóm? Akkor is gyere nyugodtan, mert a helyszínen ingyenesen tudsz bérelni a rendezvény idejére, és szakszerű segítség választja ki a számotokra legmegfelelőbbet, valamint segít feltenni a babákat. 

Hol tudok jelentkezni? Itt tudod jelezni a részvételi szándékod és találsz még infókat az eseményről.
 

A rendezvény - melyen apukákat, nagyszülőket, minden családtagot és (baba)barátot szívesen látnak - ingyenes!

 A rendezvény népszerűséget mutatja, hogy olyanok is eljönnek, akik már nem tudnak rendszeresen járni a hordozós táncórákra, mert a baba bölcsődéssé, óvodássá cseperedett, de évente egyszer, a városligeti nagy közös táncos programon nagy örömmel ők is részt vesznek.


 

Kezdőfotó: Freepik
 


Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2024.06.06